Diensten

Webdesign

PlanetBij Webbros vindt u een gemotiveerd en betrokken team dat voor u een representatieve website realiseert. Aan de hand van uw huisstijl en wensen wordt een passend ontwerp gemaakt.

Lees verder

Webonderhoud

WebonderhoudMisschien klinkt het u bekend in de oren: u heeft een mooie website of webshop laten bouwen, maar waar haalt u de tijd vandaan voor het vullen en onderhouden? Wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen.

Lees verder

 

100% Tevredenheidsgarantie

Bij ons bent u altijd verzekerd van een stuk extra service, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. 

Eigenlijk vinden wij het leveren van service de normaalste zaak van de wereld. Immers, u bent pas echt geholpen als uw site in de lucht is, uw onderhoud zorgeloos geregeld, de vormgeving piekfijn verzorgd of als u goed vindbaar bent op het internet.

tevredenheidsgarantie

Voor ons is uw opdracht pas afgerond als al deze zaken naar tevredenheid geregeld zijn. Dat is onze 100% tevredenheidsgarantie.

Hoe snel ben ik online?

Natuurlijk verschilt dat per project, maar door de omvang van ons team kunnen we snel en flexibel reageren.

U kunt er belang bij hebben dat uw website snel online staat. Dat begrijpen wij als geen ander. De doorlooptijd van uw project stemmen wij dan ook altijd persoonlijk met u af.

Tijdens het ontwerp en de bouw van uw website houden wij u regelmatig op de hoogte van de voortgang. En natuurlijk laten wij u tijdig weten als we input van u nodig hebben. Zo houden we de lijnen kort.

Ieder zijn vak! We hoeven u dus niet onnodig te vermoeien met technische termen. Wel vinden wij het belangrijk om in heldere taal duidelijke afspraken te maken. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

Hebt u tijdens de looptijd van uw project vragen? Stel ze dan gerust!

Google Analytics

Voor ons stopt het niet na de bouw. We geven u graag inzicht in de cijfers.

Nadat uw site gelanceerd is, zijn we er nog niet. Immers, u wilt toch ook graag weten hoeveel bezoekers de weg naar uw website weten te vinden? Daarom installeren wij altijd standaard Google Analytics op uw domein. Zo kunt u alle statistieken van uw website bijhouden.

Google Analytics