Marketing
Geschreven door Webbros.nl
dinsdag 24 november 2009 08:54

Het belangrijkste proces in een organisatie is toch wel de marketing. Met uw marketing(plan) levert u een directe bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

Bij de uitvoering van uw marketing kan ondersteuning gewenst zijn. Inmiddels hebben wij een ruime ervaring in zowel offline als online marketingactiviteiten. Of het nu gaat om het meedenken over uw activiteitenkalender of juist de praktische kant zoals het verzenden van een e-mailing; wij ondersteunen u hier graag bij.

Internetmarketing

U heeft een mooie website. Maar hoe krijgt u (meer) bezoekers op uw site? Tijd om uw website te promoten!

Uw website vormt een steeds belangrijker instrument om met uw doelgroep te communiceren. Het is van groot belang uw onderneming ook online te onderscheiden van de concurrentie en er voor te zorgen dat uw doelgroep de weg naar uw website makkelijk weet te vinden.

Hierbij bieden wij u de helpende hand. Door middel van internetmarketing (o.a. zoekmachine optimalisatie) zorgen wij er samen met u voor dat u beter vindbaar bent op het net.

marketing

Benieuwd hoe snel we voor u resultaat kunnen boeken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.





 Telefoonnummer: