Content
Geschreven door Webbros.nl
vrijdag 26 augustus 2011 14:34

Naast de techniek is de content een belangrijke factor bij zoekmachine optimalisatie. Hieronder bespreken we de belangrijkste zaken op dit gebied.

Rijke content
Zorg ervoor dat de content op uw website zo rijk mogelijk is. Voorzie een pagina dus niet alleen van tekst, maar ook van afbeeldingen, links en eventueel video. Hoe rijker de content op een pagina is, hoe waardevoller Google een pagina doorgaans zal vinden. Let er wel op dat de content met elkaar in evenwicht is.

Met name video's zorgen er voor dat een bezoeker langer op uw website aanwezig is. Deze langere 'site time' draagt bij aan betere resultaten in Google.

Nieuwe content
Hoe vaker u uw website voorziet van nieuwe content, hoe actueler Google uw website zal inschatten. Aangezien Google graag zo actueel mogelijk wil zijn, werkt dit direct in uw voordeel.

Actuele content kunt u bijvoorbeeld realiseren in de vorm van een blog of nieuwsrubriek.

Interactie
Een andere belangrijke bijdrage aan de 'reputatie' van uw website vormt interactie met bezoekers. Deze interactie ontstaat door bezoekers te laten reageren op pagina's en artikelen op uw website. Hoe meer reacties er op uw website worden achtergelaten, hoe beter de reputatie van uw website.

Back links
Ook belangrijk voor uw reputatie in Google is dat andere websites naar uw site linken. Er zijn meerdere manieren om dit te realiseren. U kunt andere websites vragen om een link naar uw website te plaatsen. Hierbij lift u mee op het succes van anderen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de startpagina's. Deze pagina's bieden een overzicht van links over een bepaald onderwerp.

Voor bedrijven zijn er ook speciale online bedrijvengidsen. Vaak is een vermelding van de basisgegevens gratis. Het is dus zeker lonend om naar dergelijke sites op zoek te gaan.

Daarnaast kunt u gebruik maken van sociale media. Door bezoekers van uw site de mogelijkheid te geven uw content te delen via sociale media, ontstaan er 'back links' naar uw website.

Gerelateerde artikelen:

 

0 reacties

Plaats een reactie:

Portfolio

Bekijk eerder werk in onze portfolio.

portfolio-reflexologiepraktijklisette

Bezoek onze portfolio.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons bent u gegarandeerd 100% tevreden.

tevredenheidsgarantie
Lees hier hoe dat komt

Contactinformatie

Webbros.nl

Nijenrode 71
3813 NV Amersfoort
Tel. 033-4805688

info@webbros.nl