E-mailmarketing
Geschreven door Webbros.nl
zaterdag 06 augustus 2011 13:02

Heeft u eenmaal bezoekers naar uw website getrokken, dan wilt u deze natuurlijk vasthouden. Een goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van e-mailmarketing.

Bij e-mailmarketing vraagt u de bezoeker om zijn of haar e-mailadres (en vaak ook naam) achter te laten, zodat u hem of haar via e-mail(nieuwsbrieven) op de hoogte kunt houden. Door bezoekers regelmatig van informatie over uw producten of diensten te voorzien verstevigt u de band met uw bezoeker.

Mailinglist aanleggen
Door klanten op uw website direct de mogelijkheid te geven zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief, legt u eenvoudig de mailinglist aan. Het is overigens wel aan te raden om klanten de inschrijving te laten bevestigen. Dit kan door een automatisch e-mailbericht toe te sturen met een bevestigingslink. Zo voorkomt u dat mensen ongewild op uw mailinglist terecht komen.

Inhoud
De inhoud van nieuwsbrieven kan variƫren van aanbiedingen tot nieuwsberichten of leuke feiten over uw site. Uiteraard er allemaal op gericht om de bezoeker te verleiden uw site meer te bezoeken. Uitgangspunt dient echter de band met uw bezoeker te zijn. Zorg er dus voor dat de informatie die u toemailt relevant en interessant is.

Frequentie
Bij het versturen van nieuwsbrieven is de frequentie van groot belang. Verstuurt u te vaak nieuwsbrieven? Dan zal de bezoekeer dit niet op prijs stellen. Echter, als de tussenpozen te groot zijn, komt dit de attentiewaarde ook niet ten goede. Kies dus voor een juiste frequentie.

Regelgeving
Met het oog op de geldende wetgeving dient de bezoeker zich te allen tijde uit te kunnen schrijven voor mailberichten. Om dit mogelijk te maken plaatst u onder iedere nieuwsbrief die u verstuurt een uitschrijflink.

Gerelateerde artikelen:

 

0 reacties

Plaats een reactie:

Portfolio

Bekijk eerder werk in onze portfolio.

portfolio-reflexologiepraktijklisette

Bezoek onze portfolio.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons bent u gegarandeerd 100% tevreden.

tevredenheidsgarantie
Lees hier hoe dat komt

Contactinformatie

Webbros.nl

Nijenrode 71
3813 NV Amersfoort
Tel. 033-4805688

info@webbros.nl