De inhoud
Geschreven door Webbros.nl
woensdag 17 augustus 2011 20:47

De inhoud van uw website wordt ook wel content genoemd. Deze bestaat uit alle teksten, afbeeldingen en eventueel video's.

Alvorens u de content plaatst is het handig om over de indeling hiervan na te denken. Welke onderwerpen horen bij elkaar en welke informatie komt waar? Zo houdt u de aandacht van de bezoeker beter vast en maakt u het hem makkelijker om te vinden wat hij zoekt. Maak bij voorkeur een schematische weergave van de content die u wilt plaatsen. Zo krijgt u snel inzicht.

Sla de content die u op uw website wilt gebruiken ook op uw (locale) computer op. Mocht er dan onverhoopt iets misgaan met uw website, dan bent u uw content niet kwijt. Vraag uw webdesigner om regelmatig een back-up te maken van de definitieve versie van uw website.

De waarde van uw content
De content op uw website beïnvloedt in grote mate het aantal bezoekers. Hoe populairder het onderwerp van uw website, hoe groter uw doelgroep en dus het aantal potentiële bezoekers. Daarnaast speelt de kwaliteit van de informatie die u verschaft en hoe uniek deze informatie is, een belangrijke rol. Zo zal een website met een aanbod tweedehands artikelen een grote doelgroep hebben, maar ook veel concurrentie op het internet, omdat de content minder uniek is. Biedt u echter antieke meubels aan, die beperkt verkrijgbaar zijn en wel heel populair, dan is de content van uw website waardevoller.

Optimalisatie van uw content
Om beter gevonden te worden in zoekmachines is het zinvol om uw content te optimaliseren. Schrijf allereerst alle teksten voor uw website. Vervolgens dienen deze teksten te worden afgestemd op zoekopdrachten van potentiële bezoekers.

Verder dienen afbeeldingen en links te worden voorzien van de juiste naam. Lees meer over optimalisatie van uw website. 

Gerelateerde artikelen:

 

0 reacties

Plaats een reactie:

Portfolio

Bekijk eerder werk in onze portfolio.

portfolio-reflexologiepraktijklisette

Bezoek onze portfolio.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons bent u gegarandeerd 100% tevreden.

tevredenheidsgarantie
Lees hier hoe dat komt

Contactinformatie

Webbros.nl

Nijenrode 71
3813 NV Amersfoort
Tel. 033-4805688

info@webbros.nl