Het ontwerp
Geschreven door Webbros.nl
vrijdag 29 juli 2011 13:13

Het ontwerp van uw website vormt een van de belangrijkste onderdelen. Dit bepaalt immers het gezicht van uw website. Om tot een passend ontwerp te komen zijn er meerdere mogelijkheden.

Templatebestand
Een snelle en eenvoudige oplossing is het gebruik maken van een template. Dit is een kant en klaar ontwerp, dat (vaak) tegen betaling beschikbaar is. U koopt dan in één keer een ontwerp dat bij u past. 

Eigen ontwerp
Een andere mogelijkheid is om een (web)designer te vragen voor u een persoonlijk ontwerp te maken. Hij zal de site geheel in beeld opbouwen. Doorgaans maakt hij hierbij gebruik van beeldmateriaal (foto's, logo's, etc.) dat u zelf aanlevert.

Het voordeel bij een geheel eigen ontwerp is de flexibiliteit. U kunt, in overleg met de designer, exact bepalen hoe uw website er uit gaat zien. Daarentegen is het tijdrovender en kostbaarder dan het werken met een templatebestand.

Indeling van het design
Hoewel de meeste mensen het beeld als meest belangrijk zullen beschouwen, is ook de indeling van een ontwerp van groot belang. De bezoeker heeft een verwachtingspatroon met betrekking tot de indeling van een website. Zo verwacht hij het menu óf bovenin óf aan de linkerzijde en moet de tekst goed leesbaar zijn. Door hiermee rekening te houden, vergroot u de kans bezoekers langer vast te houden.
Lees hier meer over de indeling van een website.

Gerelateerde artikelen:

 

0 reacties

Plaats een reactie:

Portfolio

Bekijk eerder werk in onze portfolio.

portfolio-reflexologiepraktijklisette

Bezoek onze portfolio.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons bent u gegarandeerd 100% tevreden.

tevredenheidsgarantie
Lees hier hoe dat komt

Contactinformatie

Webbros.nl

Nijenrode 71
3813 NV Amersfoort
Tel. 033-4805688

info@webbros.nl