Onze klanten aan het woord

Laat u overtuigen door de mening van onze bestaande klanten.

Lambert Jager - professioneel keeperstrainer

lambertjager"Wij zochten voor onze keepersschool Midden-Nederland een nieuwe webmaster waarvan wij hoopte dat hij in staat zou zijn om voor ons een geheel nieuwe website te maken, die zou voldoen aan onze wensen. Vanaf het eerste contact met Webbros heb ik daar geen moment spijt van gehad. De website is geheel naar onze wensen gemaakt en de snelheid waarmee deze werd gemaakt was ook nog eens zeer snel. Ook nu nog als wij iets willen veranderen is dat ook steeds weer binnen zeer korte termijn gedaan. Deze jongens hebben veel geduld en begrip voor onze vragen en wensen en ik ben blij dat ook voor de toekomst onze website door Webbros wordt onderhouden en indien nodig aangepast. Kortom: ik kan een ieder die ook een website wil laten maken en onderhouden dan ook de mensen achter Webbros van harte aanbevelen "

Website:
www.keeperstrainer.nl

________________________________________________________________________

Sonja Dorland-Dörrie - adviseuse nutrimetics

Sonja Dorrie"Mijn ervaringen met Webbros zijn geweldig. Sinds 1 jaar heb ik een eigen website, gemaakt en beheerd door Webbros. De vele complimenten over mijn website zeggen al genoeg. Zodra er wijzigingen zijn worden deze binnen een dag uitgevoerd. Zo blijft alles ook goed up-to-date. Ook het eigen initiatief waardeer ik zeer. Als “gebruiker” wordt ik regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste mogelijkheden voor mijn website. Er wordt echt met de klant meegedacht. Het contact is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Naar het onderhoud heb ik geen omkijken. Dat vertrouwen ligt geheel in handen van Webbros. Natuurlijk ligt de prijs/kwaliteitverhouding op een goed niveau. De mogelijkheden zijn heel breed binnen Webbros en ik prijs ze regelmatig aan onder mijn contacten.."

Website:
www.omdatjijhetverdient.nl

________________________________________________________________________

Marieke van Muijden - literair vertaalster

mariekevanmuijden"Toen ik mijn eigen vertaalbureau begon, wist ik 1 ding zeker: ik moet een goede website hebben. Webbros heeft me toen uitstekend geholpen, niet alleen met het ontwerp, maar ook met de content. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat de juiste zoekwoorden aan mijn website gekoppeld zijn. Dit blijkt uit de vele klanten die mijn website via Google vinden. Het prettige aan samenwerken met Webbros vind ik dat het ook echt samenwerken is: ze voeren de updates uit waar ik om vraag, maar schromen er ook niet voor om zelf met ideeën te komen om mijn website – en daarbij zeker mijn bedrijf – te verbeteren."

Website:
www.detaalbetoek.nl

________________________________________________________________________

Eef den Otter - Coördinator Speel-o-theek Eemland

eefdenotter"Bij het eerste contact hebben wij gevraagd om een website die simpel te bedienen is en heel aantrekkelijk om te zien. Bovendien moest de informatie helder en goed te vinden zijn. Dat Webbros een uitstekende website heeft ontworpen en gebouwd, blijkt wel uit het feit dat bijna de helft van de nieuwe leners via de website binnenkomt; daar hebben zij de gewenste informatie gevonden.

Leuke anekdote is dat de coördinator gebeld werd door een mevrouw die graag lid wilde worden van een speelotheek, maar er geen kon vinden. Op de vraag in welke plaats ze dan woonde, bleek dat ergens in Frielands te zijn. Onze site was de enige met duidelijke informatie en contactgegevens. Vandaar dat ze contact met ons opnam. Deze mevrouw is doorverwezen naar een speelotheek bij haar in de buurt en voelde zich enorm geholpen.

Als wij veranderingen willen in de website levert onze contactpersoon de teksten, foto’s e.d. aan met de bijbehorende vragen. Webbros heeft dit dan altijd snel online staan. De communicatie verloopt via korte lijnen en gaat uitstekend.

Hoe waardevol een goede website is bleek onlangs nog. Wij kregen via het contactformulier een verzoek van een speelotheek uit België. Deze mensen krijgen een grotere ruimte tot hun beschikking en worden geconfronteerd met meer vraag naar aangepast speelmateriaal. Naar aanleiding van die vraag besloten zij om met 7 personen een driedaags werkbezoek te brengen aan Nederland. De voorzitter heeft via internet gezocht naar voor hen interessante speelotheken, waar ze ideëen op konden doen. Onze website heeft daarbij geholpen. Zij waren bijzonder positief over onze website en de informatie die ze er op konden lezen. De uitstraling van de website was voor de voorzitter aanleiding om contact met ons te zoeken.

Wij zijn superblij met Webbros en kunnen ze van harte bij u aanbevelen."

Website:
www.speel-o-theek-eemland.nl