Onze werkwijze
Geschreven door Webbros.nl
vrijdag 12 augustus 2011 09:06

Om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen hanteert Webbros doorgaans een vaste werkwijze. Deze werkwijze bestaat uit een aantal stappen en zorgt ervoor dat u als klant van te voren weet waar u aan toe bent. Zowel voor de bouw van een nieuwe website als voor het opfrissen van een bestaande site hanteren wij dezelfde werkwijze. Hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende stappen.

Het Intakegesprek

Uw project starten wij met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en maken wij samen met u een eerste opzet voor de website. Daarnaast bepalen wij de geschatte doorlooptijd en maken we een overzicht van de benodigde content (teksten en afbeeldingen). Er kan in dit gesprek volop gebrainstormd worden over idee├źn en technische mogelijkheden.

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend en hieraan zijn geen kosten verbonden. Wel ontvangt u van ons tijdens (of zo snel mogelijk na) het intakegesprek een prijsopgave voor de bouw van uw website.

Het proefontwerp

Na het intakegesprek worden de gemaakte plannen door ons vertaald in een proefontwerp. Dit ontwerp, met eventuele toelichting, ontvangt u ter goedkeuring. Waar mogelijk leveren wij een online werkend proefdesign, zodat u een zo duidelijk mogelijk beeld heeft van het te verwachten eindresultaat. U heeft nu de mogelijkheid om te reageren op het design. Aan de hand van uw reactie worden - waar nodig - aanpassingen aan het design doorgevoerd.

Hebt u al een eigen domeinnaam met bijbehorende hosting? Zorg er dan voor dat wij de inloggegevens hiervan ontvangen. Mocht u nog geen domeinnaam geregistreerd hebben, dan dient dit in deze fase zo snel mogelijk geregeld te worden.

De bouw

Is het proefontwerp volledig naar uw tevredenheid? Dan starten wij met de daadwerkelijke bouw en invulling van uw nieuwe website. Het is nu zaak dat u de nog ontbrekende gegevens zo snel mogelijk aanlevert.

De bouw van de website vindt plaats op een testlocatie. Zo kunt u de werkende website eerst goed beoordelen voordat deze voor het publiek toegankelijk is.

De lancering

Is het resultaat volledig naar uw tevredenheid? Dan volgt de lancering van uw website. We plaatsen de site op uw eigen domeinnaam en installeren Google Analytics. Nu is uw website gelanceerd en voor iedereen te bezoeken.

Met Google Analytics is het voor u mogelijk om alle statistieken van uw website (vanaf het moment van lancering) in te zien. U heeft dus direct een goed beeld van het aantal bezoekers.

Het onderhoud

Doorgaans bouwen wij de website met behulp van een content management systeem. Hierdoor bent u in staat om uw site zelf te beheren. U kunt teksten en afbeeldingen toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het onderhoud van de website aan ons over te laten. In dat geval hoeft u de gewenste wijzigingen alleen maar aan ons door te geven en wij verzorgen de rest. Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden vindt plaats op basis van ons uurtarief.

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor u? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 Telefoonnummer: